Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ένοχος ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον


Δικαστήριο στο Λος Άντζελες έκρινε τη Δευτέρα τον Κόνραντ Μάρεϊ, προσωπικό γιατρό του Μάικλ Τζάκσον, ένοχο για φόνο εξ αμελείας γιατί του χορήγησε μεγάλη δόση φαρμάκου την ημέρα του θανάτου του.
Ο Μάρει που δεν κατέθεσε στη δίκη είχε δηλώσει εξαρχής αθώος. Άκουσε την ετυμηγορία σχεδόν ανέκφραστος.
Η ποινή, που μπορεί να φτάσει μέχρι σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, θα ανακοινωθεί αργότερα το Νοέμβριο.
Κατά το δικαστήριο, στις 25 Ιουνίου 2009 έδωσε στον Μάικλ Τζάκσον πολύ μεγάλη δόση του αναισθητικού propofol η οποία, όπως έκρινε το δικαστήριο, στάθηκε μοιραία για τον ποπ σταρ.
Από την πλευρά τους οι κατήγοροι είχαν πει ότι έδειξε βαριά αμέλεια στη χορήγηση του φαρμάκου, το οποίο έπαιρνε ο Τζάκσον για να κοιμηθεί. Πρόσθεσαν ακόμη ότι εγκατέλειψε τον ασθενή του ενώ βρισκόταν υπό τη επήρεια του φαρμάκου.
Οι νοσοκόμοι που έφτασαν στο σπίτι του προσπάθησαν να ανανήψουν τον Τζάκσον αλλά, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του από μεγάλη δόση propofol και ηρεμιστικών.
Η υπεράσπιση είπε ότι ο Τζάκσον ήταν εθισμένος στο φάρμακο και πήρε μεγάλη δόση propofol και πολλών ηρεμιστικών μόνος του όταν ο Μάρεϊ έφυγε από τη κρεβατοκάμαρα. Ο Μάρεϊ είχε παραδεχτεί ότι έδωσε στο Τζάκσον μία μικρή δόση του φαρμάκου για να κοιμηθεί.
Το δικαστήριο συσκέφθηκε για περίπου εννέα ώρες πριν αποφασίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου