Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τρέμουν οι Αλαφουζαίοι της Καθημερινής τις εκλογές και ζητούν παράταση της κυβέρνησης μαζί με Καρατζαφέρη-Βενιζέλο! Το συστηματάκι της Τριμερούς σε πλήρη λειτουργία!


Επειδή η Ν.Δ. επιμένει στην διεξαγωγή εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου, όπως άλλωστε συμφωνήθηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σήμερα ως εκπρόσωπος των δανειστών—τοκογλύφων και των μετόχων των Τραπεζών, στο κύριο άρθρο της «συμβουλεύει», ότι για το…καλό της Πατρίδος και επειδή το Ευρωπαϊκό περιβάλλον είναι ασταθές "δεν πρέπει να εμπλακούμε σε προεκλογική περίοδο"!

Πρέπει ό Παπαδήμος και η "ασύμμετρη τσόντα" του, το ΛΑΟΣ, να παραμείνουν στην εξουσία επ’ αόριστον έως ότου εξυπηρετηθούν ολοσχερώς τα συμφέροντα των δανειστών και επειδή Πασοκ και ΛΑΟΣ δεν μπορούν να κάνουν προεκλογικό αγώνα αφού «παραμονεύουν» σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αυγά, γιαούρτια, πορτοκάλια, μανταρίνια κ.ο.κ.…!!! Το «απορριμματοφόρο όχημα» των Αλαφουζαίων, ο Καρατζαφέρης, ήδη έσπευσε να δηλώσει ότι: «Θα πρέπει να δοθεί στην κυβέρνηση χρόνος να ολοκληρώσει το έργο της». Ο δε Βενιζέλος στην ομιλία του στην Βουλήμίλησε για εκλογές μετά το… πρώτο εξάμηνο..!!!


Και μόνο το γεγονός ότι μας «συμβουλεύει» η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ των Αλαφουζαίων με τους Βενιζέλο—Καρατζαφέρη να μην γίνουν εκλογές,αποτελεί Εθνική ανάγκη και Λαϊκή επιταγή να γίνουν οπωσδήποτε την καθορισμένη ημερομηνία 19η Φεβρουαρίου!



http://politikosafari.blogspot.com/2011/11/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου