Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!


Παρακολουθείστε τον Αμερικανό καθηγητή οικονομίας Michael Hudson να λέει για τον Ελληνικό λαό ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να αλλάξει την φασιστική τωρινή κυβέρνηση, να κάνει εκλογές αναδεικνύοντας δημοκρατική κυβέρνηση, και μετά να αποκηρύξει το επαχθές δημόσιο χρέος, γεγονός που γίνεται αφού αποτελεί βασική αρχή της διεθνούς οικονομίας να διαγράφονται τα χρέη χωρών που έχουν προκύψει με δόλιο τρόπο των κυβερνήσεών τους ΕΔΩ.

Ακολουθεί πρόχειρη μετάφραση του μεγαλύτερου μέρους των λεγομένων του καθηγητή Hudson.

"H ιδέα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που κάνει συμφωνία με τις δικές της τράπεζες δεν είναι συμφωνία που έχει γίνει με την Ελλάδα. Ο λόγος που ο Ελληνικός λαός βρίσκεται στους δρόμους και που ο λαός της Ισλανδίας είναι στους δρόμους, είναι ο ίδιος λόγος. Αλλά δεν είναι ο ίδιος με λόγο για τον οποίο βρίσκονται στον δρόμο οι άνθρωποι της Wall Street...

Βρίσκονται στους δρόμους (οι Έλληνες) γιατί θέλουν να γνωστοποιήσουν ξεκάθαρα το γεγονός ότι οι όροι που απαιτεί η Ευρώπη από την Ελλάδα, το να φορολήσει δηλαδή τους χειρωνακτικά εργαζόμενους και το να χαμηλώσει τα μεροκάματα και αυτό που ονομάζουν "εσωτερική υποτίμηση", το οποίο είναι στην ουσία ταξικός πόλεμος, δεν πρόκειται να αποδώσει.

Αυτή τη στιγμή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προτείνει την δημιουργία πλούτου πάνω σε ένα πληκτρολόγιο κομπιούτερ που θα χρησιμοποιείται από την Ευρ. Κεντρική Τράπεζα και μετά θα πηγαίνει στις Γαλλικές Τράπεζες και στις Γερμανικές Τράπεζες και σε άλλες Τράπεζες ..., και μετά θα πάνε στην Ελλάδα και θα πούνε:

"Tώρα πρέπει να μειώσετε την κοινωνική ασφάλιση, να μειώσετε τα μεροκάματα, να μειώσετε τις συντάξεις..."

Οι Έλληνες είναι στους δρόμους επειδή θέλουν να γνωστοποιήσουν στους πάντες ότι ο,τιδήποτε αποφασίσει η κυβέρνησή τους, είναι μια σοσιαλιστική κυβέρνηση, στην Ευρώπη σοσιαλιστική σημαίνει αριστερά, αυτό που εμείς λέμε φασισμό αυτοί το λένε σοσιαλισμό σε μια απόπειρα να εξαπατούν τον κόσμο. Ο Ελληνικός λαός έχει πει, κοιτάξτε, η κυβέρνηση τώρα έχει περίπου 10% στήριξη. Εμείς είμαστε αντίθετοι σε ό,τι και να αποφασίσει η ΕΚΤ με την Γερμανία και την Γαλλία. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε μια συμφωνία με την κυβέρνησή μας, την οποία δεν εγκρίνουμε, αφού οι περισσότεροι στην Ελλάδα δεν θέλουν σοσιαλιστική κυβέρνηση συνταγματαρχών, θα πληρώσουν οι συνταγματάρχες, δηλαδή οι σοσιαλιστές, κι εμείς ο λαός δεν έχουμε καμμιά σχέση μαζί τους.

Τα τελευταία 400 χρόνια υπάρχει μια βασική αρχή στην διεθνή οικονομία και αυτή είναι η εξής:

Οποιαδήποτε κυβέρνηση για να είναι αναγνωρισμένη διεθνώς είναι υποχρεωμένη να είναι δημιουργημένη με δημοκρατικό τρόπο και να ενεργεί δημοκρατικά.

Όταν έγινε παρόμοια απαίτηση από την Ευρώπη στην Ισλανδία, ο πρόεδρος της Ισλανδίας είπε, εάν πρόκειται να σπρώξουμε την Ισλανδία σε μια 10ετή κρίση μέχρις ότου να αναγκασθεί το ένα τρίτο του πληθυσμού της να μεταναστεύσει αφού θα έχουμε πτωχεύσει, θα πρέπει να κάνουμε δημοψήφισμα. Έτσι λοιπόν ψήφισαν και ο λαός απέρριψε την απαίτηση δύο φορές (της Ευρώπης).

Στην Ελλάδα συμβαίνει το ίδιο. Ο λαός λέει, κοιτάξτε, αν σκοπεύετε να μας εξωθήσετε σε κρίση, αν σκοπεύετε να επαυξήσετε την ανεργία εδώ, αν θέλετε να ξαναδοκιμάσετε την τακτική του ταξικού πολέμου, και να φέρετε φασιστικές πολιτικές, μην επιτρέποντάς μας να ψηφίσουμε, τότε, η πολιτική σας είναι δικτατορική, κι όταν εμείς ο λαός ανεβούμε στην εξουσία, όταν θα γίνουν εκλογές, τότε θα κάνουμε δημοψήφισμα, θα καταργήσουμε το επαχθές χρέος, κι εσείς οι μπάσταρδοι δεν θα πάρετε τίποτα.

Και μπορούν να το πουν αυτό βάσει της διεθνούς νομοθεσίας.

Ο λόγος που είναι στους δρόμους είναι για να προειδοποιήσουν δίκαια τον κόσμο ότι η κυβέρνησή τους δεν τους αντιπροσωπεύει.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Και εάν η Ελλάδα πτωχεύσει, τι γίνεται μετά;

AΠΑΝΤΗΣΗ:

Δεν θα γίνει πτώχευση. Η Ελλάδα θα κηρύξει το χρέος επαχθές. Το χρέος δημιουργήθηκε δολίως. Οργανώθηκε από απατεώνες της Wall Street που απέκρυψαν το μέγεθος του χρέους και από τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες που (εν γνώσει) τους αγόρασαν αυτό το χρέος που δεν μπορεί να αποπληρωθεί. Το μόνο που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι να προτάξει μια απλή αρχή:

Xρέος που δεν μπορεί να αποπληρωθεί δεν θα αποπληρωθεί.

Και αυτό μας λένε. Μας λένε:

Δεν θα μας σπρώξετε στην κρίση. Η φασιστική κυβέρνηση μας λεει:
"Θα πουλήσετε τον Παρθενώνα σας, τα νησιά σας, την ακίνητη περιουσία σας, το νερό σας... στους ιδιώτες συνεταίρους μας και θα σας χρεώνουμε όσο θέλουμε μέχρις ότου όλοι εσείς οι Ελληνες να φύγετε μετανάστες. Θα πρέπει να φύγετε και να πάτε σε άλλη χώρα, γιατί δεν υπάρχει χώρος πια εδώ στην Ελλάδα για σας. Γιατί εμείς σας προκαλούμε την κρίση και αρπάζουμε και τους φυσικούς σας πόρους..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου