Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μπάχαλο τα έκανε ο Στεριώτης για το χαράτσι της ΔΕΗ!






Κίμων Στεριώτης, διευθυντής επικοινωνίας Δ.Ε.Η.: «Δεν έχουμε κόψει σε κανέναν καταναλωτή το ρεύμα λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού, αλλά δεν μπορεί και κανένας να πληρώσει μεμονωμένα (δηλ. χωριστά από το χαράτσι) την αξία του ρεύματος που τού αναλογεί».

Δύο συνεντεύξεις έδωσε μέχρι τώρα ο Κίμων Στεριώτης. Μία στο Mega (χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων) και μία σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Χουδαλάκη και της Μαριάνθης Κωνσταντάτου στον Real FM. Και καλά, στην χτεσινοβραδινή συνέντευξή του, απλά τα έκανε ...μπάχαλο. Έλεγε άλλα αντ’ άλλων, μάλιστα η Όλγα Τρέμη τού το είπε ξεκάθαρα: «Φαίνεται ότι λίγο μπλέξατε τα πράγματα, άνευ λόγου». Και τού συνέστησε στη συνέχεια να επικοινωνήσει με το Υπουργείο Οικονομικών για να βρουν από κοινού κάποια λύση. Μια λύση που κρίνεται επιβεβλημένη πλέον, ύστερα από την δικαστική απόφαση περί μη δικαιοδοσίας της Δ.Ε.Η. να εισπράτει το χαράτσι (λέγε με, «Ειδικό Τέλος Ακινήτων»).

Σήμερα το πρωί, ο Κίμων Στεριώτης πήρε το ...μπαζούκας του και μπούκαρε στον Real FM (τηλεφωνική ήταν η συνέντευξη, αλλά μεταφορικά μιλάμε). Τσιταρισμένος, εριστικός, βρήκε τους ήπιους δημοσιογράφους Γιώργο Χουδαλάκη και Μαριάνθη Κωνσταντάτου – εμ, δεν ήταν τώρα ο Πρετεντέρης με την Τρέμη – και νόμισε πως θα τους κάνει όπως θέλει. Απλά νόμισε, όμως... Διότι, δυστυχώς γι’ αυτόν, οι Χουδαλάκης και Κωνσταντάτου τον άφησαν να λέει, να λέει, γινόμενος έτσι ρεζίλι των σκυλιών. Όλοι οι ακροατές είδαν πεντακάθαρα τα εσώψυχά του και κατάλαβαν περίφημα πώς σκέφτεται και πώς ενεργεί τούτος ο υψηλά ιστάμενος εκπρόσωπος της Δ.Ε.Η.

Με υπεκφυγές του τύπου, «οι υπάλληλοι θα δείξουν κατανόηση αν δεν μπορείτε να πληρώσετε», με απειλές του τύπου «θέλετε να συνεχίσουμε τη συνομιλία μας ή να κλείσω το τηλέφωνο;», καθώς και με ύφος πολιτικάντη, ο Κίμων Στεριώτης έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να ευχαριστήσει τα μέγιστα τους προϊσταμένους του και να πάρει τα μεγάλα «μπράβο». Κι όλοι όσοι ακούσαμε, αισθανθήκαμε ανυπεράσπιστοι πλήρως... Τι σόι κατανόηση είναι αυτή; Δηλαδή, αν με συμπαθήσει ο υπάλληλος θα έχω έκπτωση, αν δεν με συμπαθήσει θα πληρώσω; Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σταθερά κριτήρια; Να ξέρω επιτέλους τι μού γίνεται; Θα πρέπει να είμαι και υποχρεωμένος από πάνω, για την καλωσύνη του υπαλλήλου; Ήμαρτον, τι άλλο με περιμένει πια;

Τι άλλο μας περιμένει πια; Ψυχραιμία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου