Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΦΙΜΩΣΕΙ» ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΥΠΟ!


Θέση για το μείζον θέμα, που έχει προκύψει, με τον αποκλεισμό δεκάδων περιφερειακών εφημερίδων μη φιλικά προσκειμένων στο κυβερνητικό καθεστώς από τη δυνατότητα δημοσίευσης προκηρύξεων του δημοσίου πήρε ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», κος Παναγιώτης Καμμένος μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα, το πρωί της Παρασκευής.


«Αυτή τη στιγμή το καθεστώς της συγκυβέρνησης προσπαθεί να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας. Προς αυτή την κατεύθυνση προσπαθούν να μειώσουν και να αποσιωπήσουν τις ελεύθερες φωνές, δηλαδή τα περιφερειακά ΜΜΕ που δεν τα παίρνουν από κανέναν και το διαδίκτυο που είναι ένας χώρος έκφρασης των ελεύθερων πολιτών» ανέφερε ο κος Καμμένος μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας πως «πρέπει να λογοδοτήσουν αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Μιλάμε για προσπάθεια να κατασχέσουν οι τράπεζες τη δημόσια αλλά και την ιδιωτική περιουσία και θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν και θα τους δεσμευτούν οι περιουσίες, δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουν».


Κληθείς να σχολιάσει τον νέο κόμμα του οποίου προΐσταται ο ίδιος, ανέφερε πως «εμείς είμαστε Έλληνες, είμαστε πολλοί μέσα σε αυτή την προσπάθεια με ένα κοινό χαρακτηριστικό, πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη, δεν μπορεί κανένας να παραδώσει το χαμόγελο των παιδιών μας και την ελπίδα για το αύριο σε κανέναν. Δεν μπορεί να μας κουνάει ο κος Σόιμπλε και ο κάθε κομπλεξικός το δάχτυλο και να μας λέει να κόψουμε τις συντάξεις στους παππούδες, οι άνεργοι να μην μπορούν να ζήσουν και την ίδια στιγμή να πληρώνουμε τοκογλυφικούς τόκους στην κυρία Μέρκελ, αυτά τελειώσανε».





http://maxitisthrakis.blogspot.com/2012/03/blog-post_9185.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου