Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αναξιοποίητοι πόροι εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην Ελλάδα


Από την Όλγα Σαράφη

"Οι εγκεκριμένες ενέργειες για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες σε πολίτες (συμπεριλαμβανομένων των τομέων του πολιτισμού και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) στο πλαίσιο των προγραμμάτων της πολιτικής συνοχής, ανέρχονται σε 616 εκατομμύρια ευρώ. Οι ενέργειες για τις οποίες έχουν συναφθεί συμβάσεις ανέρχονται στα 97 εκατ. ευρώ, ενώ οι σχετικές δαπάνες μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 58 εκατ. ευρώ", σημειώνει ο Ευρ. Επίτροπος για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής κ. Γ. Χαν.

Ο Επίτροπος Χαν πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα διοικητικής μεταρρύθμισης που αφορά τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα υποστηρίζει και αυτό τις μεταρρυθμίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ανέρχεται στα 594 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι ενέργειες για τις οποίες έχουν συναφθεί συμβάσεις ανέρχονται στα 108 εκατ. ευρώ και οι σχετικές δαπάνες μόλις στα 58 εκατ. ευρώ.


press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου