Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Νοικιάστε αστυνόμους από την ΕΛΑΣ!!!


 Νοικιάστε αστυνόμους από την ΕΛΑΣ
Με πρωτοφανή υπουργική απόφαση από τον Φ. Σαχινίδη και τον Μ. Όθωνα η ελληνική αστυνομία βάζει «ενοικιαστήριο».
Όπως αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα», τη στιγμή που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και οι πολίτες δε νιώθουν ασφαλείς ούτε στα ίδια τους τα σπίτια, η ΕΛ.ΑΣ πλέον»ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν.
Τι σημαίνει αυτό; Πως όποιος ιδιώτης έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να πληρώσει για να νιώθει ασφαλής. Μάλιστα, ό,τι και όσοι ενοικιάζονται θα αφαιρούνται από τις δυνάμεις της αστυνομίας που θα προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.
Και αν όλα αυτά σας φαίνονται παράλογα, αρκεί να προστρέξετε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ακόμη και ο… τιμοκατάλογος των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Έτσι, οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο μπορεί να ενοικιάσει έναν απλό αστυνομικό από 30 ευρώ την ώρα αλλά και ελικόπτερο (!) με 1.500 ευρώ.
«Και αν είστε και καλός πελάτης, η Ελληνική Αστυνομία σάς κάνει και έκπτωση», αναφέρει το δημοσίευμα. Έτσι, προβλέπεται 15% έκπτωση για τη παροχή υπηρεσιών σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Πληρώνοντας δε 20 ευρώ επιπλέον την ώρα, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ μοτοσικλετιστή αστυνομικού ή αστυνομικού με εκπαιδευμένο σκύλο!
Παράλληλα, για όσους όλα αυτά φαίνονται λίγα μπορούν να νοικιάσουν από περιπολικά μέχρι λεωφορεία αλλά και ταχύπλοο. Επίσης, η ΕΛ. ΑΣ διατίθεται και για την… έβδομη τέχνη καθώς με το ανάλογο τίμημα μπορούν να συμμετέχουν σε γυρίσματα ταινιών, ενώ οι αστυνομικοί μπορούν να παραστούν σε κάθε σας κοινωνική εκδήλωση (γάμους, βαφτίσεις κτλ)!
Σημειώνεται ότι τη περασμένη Δευτέρα, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως η κοινή απόφαση των Φ. Σαχινίδη και Μ. Όθωνα με θέμα «Παροχή υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τρίτους με καταβολή ανταλλάγματος», με την οποία το αστυνομικό έργο αποκτά εμπορική αξία.
Πηγή:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου