Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο με νέες αεροναυτικές ασκήσεις


ImageΝέα τουρκική πρόκληση στην Κύπρο με αιτία τους ενεργειακούς πόρους του νησιού. Πιο συγκεκριμένα για πολλοστή φορά οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να διατηρήσουν την ένταση στην περιοχή ως αν είναι ο ταραχοποιός της Αν Μεσογείου με την πραγματοποίηση δύο μικρών ασκήσεων χτές 17 Νοεμβρίου.

Η πρώτη άσκηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τριάντα ναυτικά μίλια από τη Λεμεσό και κοντά στο «οικόπεδο 12» και η δεύτερη, που είχε τη μορφή έρευνας και διάσωσης, εξελίχθηκε μεταξύ Αττάλειας και κατεχόμενης Μόρφου.

Με την δεύτερη άσκηση η Τουρκία προσπαθεί για άλλη μία φορά να αναβαθμίσει στα πλαίσια των διαδικασιών και οργάνων που απαιτούνται για την πραγματοποίηση επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης να αναβαθμίσει την σημασία των κατεχομένων.

Τέλος τα τουρκικά ΜΜΕ διαρρέουν πληροφορίες για την υπογραφή συμφωνιών εκμετάλλευσης ενεργειακών πόρων με την αγγλο ολλανδική εταιρεία Shell στην Κερύνεια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου