Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μειώνουν τα πλοία τους με ελληνική σημαία οι εφοπλιστές, Παπανδρέου-Παπαδήμος καταστρέφουν ό,τι ανάπτυξη είχε καταφέρει ο Καραμανλής στη ναυτιλία μας!


Οι Ελληνες εφοπλιστές συνεχίζουν την στροφή τους προς λιγότερα και μεγαλύτερα σκάφη, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς.

Μεγάλη μείωση πλοίων στον ελληνόκτητο στόλο
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, το μήνα Σεπτέμβριο 2011 σε σύγκριση με την αντίστοιχη του ίδιου μήνα πέρυσι, παρουσίασε μείωση 4,2%, (έναντι μείωσης 0,2%).
Αντίθετα, συνέχισε να αυξάνεται η συνολική Ολική Χωρητικότητα του εμπορικού στόλου της Ελλάδας στα πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, το ίδιο διάστημα.
Τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου και σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο του 2010 αύξηση 0,8 %, έναντι αύξησης 2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου