Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Από τη Lehman Brothers ο νέος κος Taxis; Τόσο καλός ήταν που συνέβαλε στη χρεωκοπία της και τώρα τον προσλαμβάνει το ελληνικό δημόσιο;

Από τη Lehman Brothers ο νέος κ. Taxis
Αλλαγή σκυτάλης στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
2 ολόκληροι μήνες χρειάστηκαν να παραμείνει στο πόστο του ο μέχρι πρότινος Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Σπινέλλης ώσπου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.
Τον παραιτηθέντα λοιπόν Διομήδη Σπινέλλη διαδέχθηκε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος είχε νωρίτερα εργαστεί στη Lehman Brothers (1998 -2002), αλλά και στην Ασπίς Πρόνοια (2003-2009).
Σημειώνεται επίσης πως σε εκκρεμότητα βρίσκεται η υπόθεση του γενικού γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων, Γιάννη Καπελέρη, ο οποίος σήμερα απολογείται στον εισαγγελέα για το αδίκημα της απιστίας.

http://www.politis-gr.com/?p=24925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου