Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ένα μεγάλο αίτημα της ΟΝΝΕΔ Ραφήνας-Πικερμίου είναι κοντά στην υλοποίηση...Επέκταση των δρομολογίων της ΕΘΕΛ μέχρι τη Ραφήνα υπόσχεται ο Βορίδης!


179
Την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα υποσχέθηκε ο Υπουργός Υποδομών κ. Βορίδης,στο Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου, κ. Χριστόπουλο

Με το νέο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Μάκη Βορίδη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ.Γιώργος Χριστόπουλος.

Στη συνάντηση τέθηκε από πλευράς Δημάρχου το ζήτημα της επέκτασης της αστικής συγκοινωνίας μέχρι τη Ραφήνα, αίτημα που ενυπόγραφα είχε καταθέσει η Οργάνωσή μας από την εποχή που δήμαρχος ήταν ο κος Κεχαγιόγλου (http://onnedrafinas-pikermiou.blogspot.com/2010/09/blog-post_23.html). Η υπεύθυνη στάση μας και το πάγιο ενδιαφέρον μας για επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων της περιοχής μας ακόμη μία φορά οδεύουν προς δικαίωση! Η επέκταση της ΕΘΕΛ και η δρομολόγηση αστικών λεωφορείων ως τη Ραφήνα, που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αττικής, αποτελεί χρόνια ανάγκη του Δήμου και των κατοίκων του!

Ο κ. Βορίδης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που του μεταβίβασε ο δήμαρχος και υποσχέθηκε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να γίνει πράξη η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας μέχρι τη Ραφήνα. Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική ανταπόκριση του Υπουργού στο αίτημα του διατύπωσε κι αναμένει την υλοποίηση της.

Τι θα γίνει όμως άραγε με την εφεδρεία πού δεν αφήνει αρκετούς οδηγούς ούτε για τα δρομολόγια εντός της Αθήνας; Αναμένουμε εξελίξεις καθώς η εμμονή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ (μην ξεγελιέστε ότι άλλαξε!) σε σφόδρα αντιλαϊκά μέτρα είναι προφανές ότι, πέρα από την αύξηση της ανεργίας, θα έχει σαν αποτέλεσμα και την υπολειτουργία των ΔΕΚΟ! Ελπίζουμε οι ελπίδες μας από την υπόσχεση του υπουργού να μην αποδειχθούν φρούδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου