Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η Ντόρα προετοιμάζει την απόσχιση της Θράκης, υπάρχουν Έλληνες που την ψηφίζουν ακόμα;


Πρόταση Ντόρας: Κατάργηση βίζας σε Τούρκους πολίτες για επίσκεψη στον Έβρο. Άλλη μία εθνική μειοδοσία…

Σκεφτείτε τις συνέπειες αυτού που προτείνει η Ντόρα...

Τον προθάλαμο της ανεξαρτητοποίησης και απόσχισης της Θράκης. Φανταστείτε πόσα εκατομμύρια Τούρκοι θα μπουν ανενόχλητοι στον Έβρο και θα παραμείνουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.Είναι να θαυμάζει κανείς το βάθος της πολιτικής της σκέψης!

Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι…

Να καταργηθεί η εφαρμογή της υποχρεωτικής βίζας για Τούρκους πολίτες και για τη περιοχή Έβρου προτείνει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι η άρση του μέτρου για τα ελληνικά νησιά είχε ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του τουρισμού τους.
«Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, που οι ακριτικές περιοχές πλήττονται περισσότερο, και στην προσπάθεια για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας είναι ιδιαίτερα σημαντική η επένδυση στη “βαριά” βιομηχανία της χώρας μας που είναι ο τουρισμός», τονίζει η κ. Μπακογιάννη σε ερώτηση της προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Πολιτισμού.
http://wwwaristofanis.blogspot.com/2011/11/blog-post_9628.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου