Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Έρρικα Πρεζεράκου: "Όταν η άσκηση γίνεται...ψυχαγωγία" στη Ραφήνα

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) σε συνεργασία με τον Παλαιστικό Σύλλογο της Ραφήνας οργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση προκειμένου ο κόσμος της Ραφήνας να ενημερωθεί για το REPLAYCE. Μια μέθοδο εναλλακτικής γυμναστικής,η οποία φέρνει καταπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα κάποιου, όντας εστιασμένος σε κάτι που δεν βαριέται ποτέ... στο παιχνίδι. Η πρωταθλήτρια του άλματος επι κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου ήταν αυτή που με πρακτικό τρόπο , μας ενημέρωσε για κάποιες διαφορετικές ευχάριστες δημιουργικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες η άσκηση γίνεται πιο εύκολη, πιο ψυχαγωγική, πιο ξεκούραστή, πιο εκτονωτική, μα συναμα καταπληκτικά αποτελεσματική.




Πώς θα σας φαινόταν αν αντί για κοιλιακούς παίζατε σε ειδικές κούνιες μαξιλαροπόλεμο;Αν αντί για γάμπες και λαγονοψοίτη, ψάχνατε με ειδικούς φακούς στο σκοτάδι τις πατούσες του Ροζ Πάνθηρα;

Στο Κλειστό της Ραφήνας η Έρρικα Πρεζεεράκου με το γλυκό της χαμόγελο, προσέφερε εκτός απο γυμναστική και μιάμιση ώρα χαράς σε μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν το προγραμμά της. Με το τρόπο γυμναστικής που παρουσίασε δόθηκε η δυνατότητα στους μεγάλους να βγάλουν στην επιφάνεια  το παιδί που όλοι κρύβουν μέσα τους. Το REPLAYCE έχει σαν βάση εκγύμνασης στοιχεία από στίβο, που αποτελέι βασική υποδομή για όλα τα αγωνίσματα, χοροκίνηση και πιλάτες σε ενα ειδικό συνδυασμό μέσα από το παιχνίδι!

Κλείνοντας την αναφορά μας θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε ότι και σε αυτή την εκδήλωση ήταν σημαντική  η προσφορά των προπονητών του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας, Βασίλη Κολλάρου και Φανής Ψαθά, οι οποίοι απ' ότι φαίνεται είναι ιδιαίτερα αγαπητοί - και όχι μόνο στο κόσμο της πάλης.

http://www.rp-stage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου