Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η συμμορία των τριών λυμαίνεται την Ελλάδα!



Σχεδόν καθημερινή ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία του Γ. Παπανδρέου με τους Γ. Καρατζαφέρη και Ντόρα Μπακογιάννη στο κρίσιμο πενθήμερο των διεργασιών για τον σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης. 

Το αποκάλυψαν και οι δύο συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού. Ο κ. Καρατζαφέρης μάλιστα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες πρότεινε και πρόσωπα για υποψήφιο πρωθυπουργό και η κυρία Μπακογιάννη είπε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη ότι το κόμμα της δεν συμμετέχει -παρότι το επιθυμούσε πολύ- στην κυβέρνηση Παπαδήμου, γιατί « ο κ. Σαμαράς το είχε θέσει όρο στον κ. Παπανδρέου». 


Πάντως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είχε καμία τηλεφωνική επικοινωνία «συνεννόηση ή διαπραγμάτευση» με τους δύο αυτούς πολιτικούς αρχηγούς. Μόνο με τον κ. Καρατζαφέρη τα είπαν -παρουσία του κ. Παπούλια- στην «συνάντηση των τεσσάρων»!


http://elpidablog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου