Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Σε Παλλήνη-Γέρακα φαίνεται πως έχουν ισχυρό δήμαρχο... δυναμικές πρωτοβουλίες ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ και δωρεάν νομική υποστήριξη παρέχει στους πολίτες που τον εξέλεξαν!



Με σύσσωμη την αντιπολίτευση (πλην Βελιώτη) και τους πολίτες που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης που χαρακτήρισαν την παρακάτω απόφαση ως ελλιπή αφού δεν προβλέπει την πρακτική επαναφορά της ηλεκτροδότησης σε περίπτωση διακοπής, η παράταξη του κ. Ζούτσου    
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι κατά πλειοψηφία

1. Το δημοτικό συμβούλιο δηλώνει την αντίθεσή του και καταδικάζει το μέτρο της επιβολής έκτακτης εισφοράς ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων .
2. Ζητάμε από την Κυβέρνηση να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ το εν λόγω μέτρο.
3. Το δημοτικό συμβούλιο διαφωνεί πλήρως με τη λογική της επιβολής του ΕΕΤΗΔΕ μέσω λογαριασμών των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ κλπ), διότι πιστεύουμε ότι τα αγαθά του ρεύματος και του νερού είναι κοινωνικές παροχές που σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να συσχετίζονται και να εξαρτώνται από την καταβολή ή μη φόρων εισοδήματος ή περιουσίας προς το κράτος.
4. Να σταθούμε αρωγο ί σε όσους συμπολίτες μας (ιδίως άπορους και άνεργους) αδυνατούν να προχωρήσουν στην πληρωμή του ειδικού τέλους για αντικειμενικούς λόγους και επιλέγουν με δική τους ευθύνη να μην το πληρώσουν.
5. Οι συμπολίτες μας που δεν θα πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων να λάβουν δωρεάν νομική υποστήριξη (νομικές συμβουλές και διαδικασίες, αποστολή εξωδίκων κλπ) σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου