Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

«Θα έρθει η μέρα που θα φύγεις κι εσύ» λέει ο Ερντογάν στον Άσαντ!




«Θα έρθει η μέρα που θα φύγεις κι εσύ», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στον αρχηγό του συριακού κράτους.Ο Τούρκος πρωθυπουργός επέκρινε τις τελευταίες δηλώσεις του Άσαντ ο οποίος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να πολεμήσει και να πεθάνει, αν πρόκειται να αντιμετωπίσει ξένες δυνάμεις.
«Κάποιος εμφανίζεται και λέει ότι είναι έτοιμος να πεθάνει», υπογράμμισε ο Ερντογάν και πρόσθεσε: «Θα πολεμήσεις εναντίον ποίου; Θα πολεμήσεις τον μουσουλμάνο αδελφό σου τον οποίο κυβερνάς;»   
Ο Ερντογάν κατήγγειλε και πάλι την καταστολή που ασκεί το συριακό καθεστώς εναντίον του κινήματος αμφισβήτησης στη Συρία και η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 3.500 ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου