Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπαδήμος συμβούλευε τον Παπανδρέου για τις ενέργειες της κυβέρνησης που απέτυχε και απολύθηκε!Τώρα θα κάνει ΜΟΝΟΣ του ό,τι μέχρι χθες συμβούλευε τον Παπανδρέου και απέτυχε!!!


Στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της 10ης Νοεμβρίου έχει δημοσιευθεί η απόφαση απαλλαγής από τα καθήκοντα του Λουκά Παπαδήμου.


Ποιος τον απαλλάσσει;
Ο Γιώργος Παπανδρέου!

Από τι;
Από το καθήκον να τον…συμβουλεύει!

Δηλαδή μέχρι να διοριστεί πρωθυπουργός, ο Παπαδήμος ήταν διορισμένος σύμβουλος του Γ.Παπανδρέου. Δηλαδή ο Παπαδήμος συμβούλευε τον Γ.Παπανδρέου για τις ενέργειες της κυβέρνησης που απέτυχε και απολύθηκε!


Δηλαδή τώρα ο “απαλλασσόμενος” από τον Γ.Παπανδρέου Παπαδήμος, θα κάνει από μόνος του, ότι μέχρι χθες συμβούλευε να κάνει η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου που απέτυχε!



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_4196.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου