Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;



Η δημόσια δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά, ότι θα στηρίξει, αλλά και θα ψηφίσει την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, μπορεί να τέθηκε υπό αμφισβήτηση από τους Ευρωπαίους και να επιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή ότι χωρίς τις υπογραφές όλων – και κυρίως του Αντώνη Σαμαρά – θα μπλοκάρουν την 6η δόση, ωστόσο νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε τελικά λύση.

Ο Αντώνης Σαμαράς, θα υπογράψει τελικά διαφορετικό κείμενο-δέσμευση, απ’ αυτό που θα υπογράψουν ο νέος πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών και ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κείμενο που θα υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς θα υπάρχουν πολλά «αν» και θα αφορά κυρίως στο πολιτικό του μέλλον.

Είναι γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αντιμετωπίζουν πια τον Αντώνη Σαμαρά, ως τον μελλοντικό ηγέτη της χώρας και μαζί του επιθυμούν οποιαδήποτε συμφωνία!

Στ.Νοβ. 
πηγή:apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου