Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σκάνδαλο: Έντεκα άτομα διόρισε στο...γραφείο του ο νέος υφυπουργούλης Άδωνις!

Όταν εμείς φωνάζουμε πως μοναδικός σκοπός των πατριδοκάπηλων του Λάος είναι να φάνε, είμαστε "περίεργοι";


Εν μέσω κρίσης κι ενώ μας λένε να κάνουμε ΚΙ ΑΛΛΕΣ θυσίες για να...σωθούμε, οι του ΛΑΟΣ διορίζουν αβέρτα κομματόσκυλα στα νέα γραφεία τους, που χρυσοπληρώνει όπως πάντα το κορόιδο, δηλαδή ο ελληνικός λαός.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που υβρίζει αισχρά τον λαουτζίκο λέγοντας πως "χάρη σ'εκείνον έχει να φάει" και ότι "αν δεν ψήφιζε το Μνημόνιο οι γυναίκες θα γίνονταν πόρνες", τι λέτε να έκανε;




ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΚΑ ΑΤΟΜΑ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ"!

Αδιάψευστος μάρτυρας το διπλανό ΦΕΚ, όπου βλέπετε τους "μετακλητούς", "αποσπασμένους", "συμβούλους" κλπ υπαλλήλους - μέλη κομματικών στρατών!

Όταν εμείς γράφουμε εδώ και καιρό πως Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ των απατεώνων του Λάος είναι να φάνε περισσότερα από τους άλλους ως γνήσια τέκνα των εβραίων που "γλείφει" ο αρχηγός τους, μας βρίζουν κάποιοι "υπερπατριώτες"!

Όταν εμείς αποκαλύπταμε πως ο τηλεπλασιέ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, μας βγάζανε...τρελούς!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου