Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: "Όποιος θέλει ας με δοκιμάσει!"


Βλέποντας,  ο πρόεδρος της Ν.Δ ότι οι δημόσιες αντιπαραθέσεις στελεχών και βουλευτών πληθαίνουν, αποφάσισε με μία λιτή δήλωση του να ξακαθαρίσει ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει και σε άλλαες διαγραφές.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου:  
"Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που, προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα. Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!».
Με τη φράση «περί όνου σκιάς» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης τις εσωκομματικές αντιρρήσεις, όπως αυτές εκφράστηκαν από τα στελέχη σχετικά με την πολιτική στάση του κόμματος.
"Θα πρέπει να βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης και να μιλάνε για θέματα ουσίας. Ας αφήσουν συζητήσεις δευτερευούσης σημασίας, που μοναδικό σκοπό έχουν την προσωπικά προβολή" είπε, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
Αναφερόμενος στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι η κυβέρνηση "έχει συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, να ψηφίσει τον προϋπολογισμό και να πάρει σταθερά μέτρα, προκειμένου να δοθεί η 6η δόση".
"Η ΝΔ έχει δεσμευθεί ότι θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό" υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι "δεν μπορεί μια χώρα να εκβιάζεται έξι φορές για να πάρει την 6η δόση".
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ, απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον νικητή των εθνικών εκλογών της Ισπανίας, επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος Μαριάνο Ραχόι.
"Φίλε Μαριάνο, από καρδιάς συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη και την αυτοδυναμία του κόμματός σου", ανέφερε χαρακτηριστικά το σύντομο τηλεγράφημα του κ. Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου