Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο εθνικός μας κωλοτούμπας Καρατζαφέρης κράζει τις ΗΠΑ ΑΦΟΥ του αρνήθηκε συνάντηση ο αμερικανός αντιρπρόεδρος!


Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΛΑΟΣ ΑΦΟΥ πληροφορήθηκε ότι ο Πρόεδρος του Γ.Καρατζαφέρης δεν θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μετά από άρνηση του Αμερικανού (!):

«Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος κ. Μπάιντεν έρχεται στην Ελλάδα και δώρα φέρων. Μερικά ''σαπάκια'' άρματα μάχης που περίσσεψαν από τον Πόλεμο του Κόλπου, με αντιπαροχή προφανώς την εκχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας στον επειγόμενο κ. Γκρουέφσκι.Φυσικά θα συναντήσει όλο το πελατολόγειο της Ουάσιγκτον. Ευτυχώς ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης δεν ανήκει στους πελάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

Πάλι τα γυρίζει ο επίτιμος εθνικός μας κωλοτούμπας και εβραιοαμερικανοσιωνιστικός γλύφτης, αφού πρώτα "εφαγε την πιο γενναία χυλόπιτα" της ζωής του!!!

http://pelasgia.blogspot.com/2011/11/blog-post_6827.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου