Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Επικοινωνία “μυστήριο” Κρεμλίνου με Πάνο Καμμένο...Μόνος δίαυλος επικοινωνίας Μόσχας–Αθήνας οι επαφές Πούτιν–Καραμανλή!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQHXj3QMz_j4SFlfzFH-UMX-Q_2ccrZT8liShzMzL0j4o3opuJNPMviejToyahsjZtNDQneQfMq8J6-wo4nTdU2fpvWqA9YY7dEgAOzDO2bzAp1ejyn_bTIbvkvfoLVO3EiJ9mEsdFBH_j/s200/1008683_b.jpg

Έντονο ενδιαφέρον υπήρξε για τις χθεσινές εξελίξεις στην Μόσχα. Μετά από πολλές προσπάθειες, γεγονός πρωτοφανές για την θέση (;) του κορυφαίου διπλωμάτη, υπήρξε επικοινωνία με τον βουλευτή που είχε κλειστά τα τηλέφωνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εντύπωση προκαλεί πως ο διπλωμάτης γνωρίζει πολύ καλά τα Ελληνικά πράγματα και πρόσφατα πήρε εντολή για αλλαγή θέσης, χωρίς όμως να ανακοινωθούν επίσημα τα νέα του καθήκοντα!

Στην Ελλάδα πάντως υπάρχει έντονη η απαξίωση της Ρώσικης διπλωματίας αφού οι σχέσεις του νυν πρέσβη με την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ είναι απολύτως τυπικές. Ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ Μόσχας – Αθήνας είναι οι συχνές επαφές Πούτιν – Καραμανλή που όμως και οι δύο επιμένουν πως στοχεύουν στην διατήρηση των καλών διαπροσωπικών σχέσεων που απέκτησαν όταν ο ΚΚ ήταν πρωθυπουργός!

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου