Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η Vodafone ξανά σε ανθελληνικό ρόλο...θυμάστε τη διαφήμιση που προπαγάνδιζε ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης; Νέα διαφήμιση με greeklish "πασάρει" στη νεολαία!


Τις τελευταίες ημέρες, στα ΜΜΕ, παίζεται μια απαράδεκτη διαφήμιση της Vodafone. Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης εμφανίζεται το κείμενο να είναι στα Greeklish....!!! Επιεικώς απαράδεκτο τη στιγμή μάλιστα, που το στοχευμένο κοινό του είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό νέοι και μαθητές.


Τι έχουν με την Ελληνική γλώσσα και πού αποσκοπεί η προσπάθεια αφελληνισμού και ισοπέδωσης των Ελλήνων; Μήπως τους ενοχλεί η διαφορετικότητά μας και το μεγαλείο της γλώσσας μας; 

Ε, λοιπόν ΟΧΙ! Ποιοι εξακολουθούν άραγε να είναι συνδρομητές της εταιρείας αυτής; Θυμάστε τη διαφήμιση που προπαγάνδιζε ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης; (
http://onnedrafinas-pikermiou.blogspot.com/2011/01/vodafone.html ) Πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι κύριοι των πολυεθνικών ότι στην Ελλάδα ζουν Έλληνες με Ελληνική γλώσσα και ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου