Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Οι μάσκες του "προσωρινού" πέφτουν για τον κοινοβουλευτικό δικτάτορα Παπαδήμο!


Ο "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ" ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ, ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ROCKEFELLER ΚΑΙ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΜΩΣ;;;


"Οι αρχηγοί των ελληνικών κομμάτων θα κάνουν το καθήκον τους και θα υπογράψουν τις δεσμεύσεις που ζητά η Κομισιόν" είπε σήμερα από το Λουξεμβούργο ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, τονίζοντας ότι οι γραπτές δεσμεύσεις αποτελούν 
προϋπόθεση για την εκταμίευση της έκτης δόσης.

Σε δηλώσεις του στους ξένους δημοσιογράφους, μετά τις συνομιλίες που είχε με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνγκερ, ο έλληνας Πρωθυπουργός δήλωσε ότι το ζήτημα των ενυπόγραφων δεσμεύσεων πρέπει να επιλυθεί οπωσδήποτε έως το τέλος του μήνα προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκταμίευσης της έκτης δόσης. Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθησή του ότι η έκδοση ευρωομολόγων ή αντίστοιχων εργαλείων μπορεί να δώσει λύση στην κρίση χρέους που ταλανίζει την ευρωζώνη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Eurogroup ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπάρξει ρητή διαβεβαίωση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, δεν θα εκταμιευθεί η έκτη δόση.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδήμος συναντάται με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι (το ένα πουλέν της Goldman Sachs συναντά το άλλο δηλαδή!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου