Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Financial Times: «Ντροπιαστικό τέλος για τον Έλληνα πρωθυπουργό»


 «Ντροπιαστικό τέλος για τον Έλληνα πρωθυπουργό»
«Η κρίση δανεισμού της Ελλάδας απομάκρυνε τον πρωθυπουργό, σχεδόν δύο χρόνια από την ανάδειξη του στην εξουσία, που ανήλθε σε αυτήν ως παραδοσιακός σοσιαλιστής υποσχόμενος τεράστιες δαπάνες για συντάξεις, υγεία και εκπαίδευση», υποστηρίζουν οι Financial Times.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει στη μνήμη των Ελλήνων, για κάτι περισσότερο από ίχνος πικρίας, ως ο άνθρωπος που με μειδίαμα διακήρυξε ότι “λεφτά υπάρχουν”, ακόμη και όταν τα χρηματοοικονομικά σύννεφα είχαν συγκεντρωθεί», σημειώνει η βρετανική εφημερίδα.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός, τα τελευταία 50 χρόνια, που εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόστο του από το δικό του υπουργικό συμβούλιο, έχοντας πριν, εγκαταλείψει το σχέδιο για διεξαγωγή δημοψηφίσματος», αναφέρουν οι FT.
«Ο 59χρονος κ. Παπανδρέου αναμένεται να παραμείνει στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος, ΠΑΣΟΚ, προς το παρών. Ωστόσο, είναι απίθανο να ηγηθεί του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές», δήλωσε χθες, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου