Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μεγαλώνει ο πόλος ανατροπής του Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ!




Ως ο πέμπτος της ομάδας των τριών (Λοβέρδος, Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου) που έγιναν κατόπιν τέσσερις (Μόσιαλος) θα πρέπει να θεωρείται ο Πάνος Μπεγλίτης. Πιο συγκεκριμένα, ο τέως υπουργός Άμυνας πνέει μένεα κατά του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για την απομάκρυνσή του από τον θώκο που κατείχε με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί κοντά με την ομάδα που αμφισβητεί τον ΓΑΠ.

Βέβαια όλοι θυμούνται πως ο κ. μπεγλίτης σε αντίθεση με την ομάδα των 4, είχε στηρίξει το δημοψήφισμα, όμως η θέση που έχασε είναι ακόμα πιο ισχυρή από το ευρωπαίκό μέλλον της χώρας. Χαρακτηριστικό πάντως της διάθεσης συνεργασίας του κ. Μπεγλίτη με την νέα ομάδα που θέλει να διώξει τον κ. Παπανδρέου από τη θέση του προέδρου είναι το γεγονός πως στο πρόσφατο δείπνο που οργάνωσε ο κ. Πάγκαλος, ο Π. Μπεγλίτης παρενέβη τηλεφωνικά για να στείλει το μήνυμα πως είναι μαζί με την νέα ηγετική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου