Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δεν υποκύπτει ο Πάνος Καμμένος, δε δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη μεταβατική κυβέρνηση! "Ο Σαμαράς εκβιάστηκε..."





Ο κ. Καμμένος έχει αιτιολογήσει την απόφασή του αυτή λέγοντας ότι η κυβέρνηση αυτή είναι χούντα. Ο βουλευτής της ΝΔ και την Δευτέρα εμφανίστηκε αμετακίνητος στις θέσεις του μιλώντας στον Flash και το Νίκο Ευαγγελάτο. Ο κ.Καμμένος χρησιμοποίησε σκληρά λόγια και είπε ότι ο κ.Σαμαράς εκβιάστηκε από κάποιους προκειμένου να πει το ναι στην κυβέρνηση συενργασίας.

"Είμαι αποφασισμένος να πάω και σπίτι μου αν χρειαστεί. Δεν θα συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις και να δεσμεύσω τις επόμενες γενιές. Να με διαγράψουν. Γιατί δεν με διαγράφουν από τώρα; Αν θέλουν να νομιμοποιήσουν το πρώτο μνημόνιο ας με διαγράψουν. Είμαι βέβαιος ότι ο Αντώνης Σαμαράς εκβιάστηκε και από το εσωτερικό και από το εξωτερικό.", είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Τον εκβίασαν δημόσια. Όταν έβγαινε ο κ. Παπαχελάς και του έλεγε ότι θα είναι υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας αν δεν συναινέσει δεν είναι εκβιασμός; Δεν υπέκυψε όμως αφού είπε ότι δεν θα υπογράψει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου