Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, σχήμα χωρίς βουλευτές της ΝΔ




Έληξε γύρω στις 8 το βράδυ της Πέμπτης η σύσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποι των τριών κοινοβουλευτικών 
κομμάτων που θα συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση υπό το νέο πρωθυπουργό κύριο Λουκά Παπαδήμο. Ο κ. Λυκουρέντζος, ο οποίο εκπροσωπούσε τη ΝΔ, μίλησε για εποικοδομητική συζήτηση, για πρόοδο που σημειώθηκε και για ουσιαστική συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας. Όπως είπε ο κύριος Λυκουρέντζος η ΝΔ δεν θα συμμετέχει με κοινοβουλευτικά στελέχη στη νέα κυβέρνηση αλλά μόνο με κομματικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για δεύτερη συνάντηση.


Από την πλευρά του ΛΑΟΣ, ο κύριος Γιώργος Γεωργίου, έκανε λόγο για ευχάριστη, χρήσιμη και εξόχως αποδοτική συνεργασία. Σε ερώτηση σχετικά με πόσα στελέχη θα συμμετέχει το ΛΑΟΣ στη κυβέρνηση, ο κ. Γεωργίου απάντησε: «Με αρκετά». Σε δεύτερη ερώτηση αν θα είναι δύο τα στελέχη που θα συμμετέχουν ο κ. Γεωργίου αποκρίθηκε ότι «δύο δεν είναι αρκετά».


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου