Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Στήριξη Αντ.Σαμαρά στην κυβέρνηση Λ.Παπαδήμου



Τη στήριξή του στη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι παραμένει σταθερός στις απόψεις του όσον αφορά στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

Αιτιολογώντας τη συμμετοχή της ΝΔ στο νέο σχήμα υπενθύμισε ότι επί μέρες η χώρα έμεινε χωρίς κυβέρνηση με το λαό να βρίσκεται όπως είπε, σε βαθειά ανησυχία. Υπογράμμισε παράλληλα ότι δέχθηκε να έρθει σε συμφωνία με τις υπόλοιπες δυνάμεις με στόχο να μη γίνει δημοψήφισμα, να αναλάβει η μεταβατική κυβέρνηση που θα ξεμπλοκάρει την έκτη δόση και θα οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες.


Η απόφαση αυτή, ανοίγει το δρόμο για εκλογές άμεσα και σε συγκεκριμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου, πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως δεν θέλησε παραπάνω συμμετοχή και συγκυβέρνηση.


«Δεν υπόσχομαι τίποτα, σας κοιτάω στα μάτια. Θα στηρίξουμε τη μεταβατική κυβέρνηση και ευχόμαστε να πετύχει στην αποστολή της. Υπάρχει προοπτική», συμπλήρωσε. «Όλοι ξέρουμε πως το προηγούμενο διάστημα χάθηκε κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Ολοι μαζί θα την αποκαταστήσουμε χωρίς να δεχθούμε ταπεινώσεις και προσβολές», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, υπογραμμίζοντας πως η αξιοπρέπεια της Ελλάδας δεν είναι προς διαπραγμάτευση.


Διευκρίνισε επίσης ότι οι απόψεις της ΝΔ για την πολιτική που εφαρμόζεται παραμένουν οι ίδιες. «Δεν είναι πουκάμισα οι απόψεις για να τις αλλάζεις. Φτάσαμε εδώ για τι δεν πέτυχε ξη πολιτική που εφαρμόστηκε», τόνισε.


Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου