Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Καμμένος: "Κάποιοι φιλούσαν κατουρημένες ποδιές!"



«Μόλις ψηφισθεί η δανειακή σύμβαση θα δείτε ότι θα βγούνε οι γνωστοί Φιλελεύθεροι της ΝΔ, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει κουστούμια πριν συμφωνήσει ο Σαμαράς, πριν συμφωνήσει ο πρόεδρος του κόμματος, θα πουν ότι εμείς για το καλό της Ελλάδος στηρίζουμε την κυβέρνηση και θα φύγουμε από την ΝΔ», είπε ο κ. Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη σε "ανύποπτο χρόνο".

Μάλιστα ο κ. Καμμένος, που παραμένει μέλος της ΝΔ και θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τους κατηγόρησε ευθέως για σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ!
«Οι δήθεν νεοφιλελεύθεροι, ετοίμαζαν κοστούμια, φιλούσαν κατουρημένες ποδιές που λέει ο ελληνικός λαός, στο γραφείο του Βρεττού, στο γραφείο του Βενιζέλου, και ζητούσαν να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας πριν αποφασίσει η ΝΔ», ανέφερε  ο κ. Καμμένος.
Πάντως, οι κ.κ. Σπηλιωτόπουλος, Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Βαρβιτσιώτης και Αντώναρος δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός πως ο κ. Καμμένος δεν διαγράφη από το κόμμα και συνεπώς θα είναι στις γαλάζιες εκλογικές λίστες και θεωρούν ότι οι πειθαρχικές κυρώσεις που υπέστη είναι αναντίστοιχες με αυτές που επιβλήθηκαν στον Σ. Χατζηγάκη , ο οποίος διεγράφη και από το κόμμα.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως όλοι τους εκλέγονται στην Β΄Αθηνών, οπότε ας μην καρφώνονται κι άλλο πως το μόνο που τους νοιάζει είναι να τον "βγάλουν" από τα πόδια τους...σαρώνει βλέπετε στη βάση της ΝΔ ως ο μόνος με θάρρος, παρησεία, πατριωτισμό και "γλώσσα στο σύστημα" στα βουλευτικά έδρανα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου