Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Σρέντερ καλεί...Μέρκελ: "Στο ευρώ η Ελλάδα!"

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μπιλντ» ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ καλεί τη γερμανική κυβέρνηση να πράξει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ. 

Οπως σημειώνει ο ίδιος: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να σταθεροποιήσουμε την Ελλάδα και να την κρατήσουμε στο ευρώ. Γιατί, όποιος βγει από το ευρώ, θα βγει και από την Ε.Ε. Είναι αδιανόητο να γίνει κάτι τέτοιο για την Ελλάδα, η οποία είναι η κοιτίδα της δημοκρατίας! Στην Ελλάδα, τα χρήματα των πλούσιων επιχειρηματιών πρέπει να επενδυθούν στη χώρα και όχι να πηγαίνουν σε ελβετικούς λογαριασμούς. Πρέπει να πιεστούν οι Ελληνες πλούσιοι να πληρώνουν τους φόρους».


Ο κ. Σρέντερ κατηγορεί την καγκελάριο Μέρκελ για μεγάλες καθυστερήσεις και λέει ότι οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής έπρεπε να είχαν ληφθεί εδώ και οκτώ μήνες. Παραδέχεται όμως ότι στην τελευταία σύνοδο κορυφής, η καγκελάριος μαζί με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, έκανε καλή δουλειά. Ο πρώην καγκελάριος λέει ότι ήταν λάθος που αποδέχτηκαν τα στοιχεία που έδινε η Ελλάδα, την είσοδο όμως της χώρας μας στο ευρώ την υπερψήφισαν όλα τα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


http://greece-salonika.blogspot.com/2011/11/blog-post_331.html#ixzz1dbQdpa3y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου