Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Άρχισαν τα "όργανα" στο ΠΑΣΟΚ: Θέμα ηγεσίας έθεσε ο Δ.Λιντζέρης!


ImageΠριν καλά καλά παραιτηθεί από πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου, ξεκίνησαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ και για τη θέση του στη προεδρία του κόμματος.

«Οφείλει ο κύριος Παπανδρέου να δρομολογήσει ομαλές πολιτικές εξελίξεις για το κόμμα», δήλωσε στον Αθήνα 9,84 ο Δημήτρης Λιντζέρης.


Ο Δ. Λιντζέρης από τα πρώτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν μιλήσει μετά τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου λέγοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου αποτελεί πια παρελθόν επανήλθε σήμερα θέτοντας ευθέως θέμα ηγεσίας στην πρώην κυβερνητική παράταξη.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η θητεία του προέδρου λήγει τυπικά αύριο, ο κύριος Λιντζέρης είπε ότι «Οι ημερομηνίες έχουν να κάνουν με πολιτικές θέσεις. Δεν πρόκειται για τις 11 του μηνός, αρκεί να ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μέρα».

«Μου περιγράφετε διαδικασία διαδοχής, αν χρειαστεί...», ερωτήθηκε για να προσθέσει: «Απολύτως. Οφείλει ο κύριος Παπανδρέου. Κατηγορηματικά έχω δηλώσει ότι οφείλει ο κύριος Παπανδρέου να δρομολογήσει ομαλές πολιτικές εξελίξεις και για τη χώρα και για το κόμμα. Καταλαβαίνετε τι λέω»

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου