Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Εδώ και καιρό η διακυβέρνηση της χώρας γίνεται από την Task Force!



Είχαμε γράψει για την πρόθεση του του Μπαρόζο, να συστήσει ομάδα εργασίας που θα στρέψει τη χώρα “ολοταχώς στην ανάπτυξη” υπό την διεύθυνση του Όλι Ρεν . Διερωτόμαστε τότε:
Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μια “ευνομούμενη” χώρα;; 
Δεν έχουμε πρωθυπουργό, 2 αντιπροέδρους, υπουργό οικονομικών, υπουργό  Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας;
Σήμερα όμως, όπως θα δείτε και στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, έχει γίνει πράξη η ευρωπαϊκή κηδεμονία-διακυβέρνηση. Ο Μπαρόζο δήλωσε:“Μέρος του τι πρέπει να κάνουμε είναι να φέρουμε ανάπτυξη στην Ελλάδα.”
Και αφού δεν μπορούμε εμείς να τα καταφέρουμε…ο κυβερνήτης Μπαρόζο αποφάσισε να μας φέρει την Task Force, για να δοθεί ισχυρή έμφαση στην ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη και την απασχόληση.

Προσέξτε η κυβέρνηση μας έλεγε ότι απλά ο ρόλος της Task Force ήταν, η καλύτερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών ταμείων και η έλλειψη “capacity” κάποιων υπηρεσιών του δημοσίου. Όμως η αποστολή της ειδικής δύναμης, είναι:
“Η υποστήριξη του προγράμματος προσαρμογής της ΕΕ / ΔΝΤ και να επιταχυνθεί η απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων!”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου