Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Financial Times: Πολιτικός με μέτρια νοημοσύνη ο Παπανδρέου


Λίγο πριν την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και το τέλος μιας ταραγμένης περιόδου για τον ελληνικό λαό, οι Financial Times αφιέρωσαν τη στήλη τους «Person in the News» στον Έλληνα πρωθυπουργό.
Η αναφορά στο πρόσωπο του Παπανδρέου δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως κολακευτική καθώς γίνεται λόγος πως πρόκειται για το μοναδικό πολιτικό τα τελευταία χρόνια, ο οποίος ουσιαστικά «πέφτει» από την ίδια του την κοινοβουλευτική ομάδα ενώ ο συντάκτης σημειώνει πως και το αίσθημα που αφήνει η θητεία του στους Έλληνες πολίτες είναι κάτι παραπάνω από πικρή.
Μάλιστα, το κείμενο γίνεται ακόμη περισσότερο επιθετικό προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό καθώς κάνει αναφορές και στην προσωπικότητα του σημειώνοντας πως ως άτομο «είναι υπερβολικά καχύποπτο, κακός μάνατζερ, ευφυής στην τακτική αλλά πρόσωπο με μέτρια νοημοσύνη».

http://www.prionokordela.gr/rokanidia/financial-times-politikos-me-metria-nohmosynh-o-papandreou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου