Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πρόβλημα με τον Λ.Παπαδήμο, συζητείται άλλο πρόσωπο!


Εμπλοκή εμφανίζει το τελευταίο δίωρο στην ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού σε ότι αφορά τον τραπεζίτη κ. Λουκά Παπαδήμο, λόγω των όρων που βάζει ο ίδιος και ήδη προωθείται η επόμενη λύση που είναι ο πρώην πρόεδρος του Συνηγόρου του Πολίτη κ. Νικηφόρος Διαμαντούρος.

Ο κ. Διαμαντούρος έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί, έχει ήδη πει ναι κατ’ αρχήν, και πρόκειται για έναν μετριοπαθή νομικό ο οποίος είχε πολύ θετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής του Συνηγόρου του Πολίτη.

Στα μειονεκτήματά του όμως καταλογίζεται το γεγονός ότι δεν έχει τις ίδιες διασυνδέσεις με την τρόικα και τα παγκόσμια κέντρα αποφάσεων που έχει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος λόγω της θητείας του σαν αντιπρόεδρος της ΕΚΤ για πολλά χρόνια.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου