Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Στεφανόπουλος: "Θα φανεί εξαιρετική επιλογή αν δεν επιβάλλει νέους φόρους"


Ικανοποιημένος από την εξέλιξη στην υπόθεση της αναζήτησης νέου πρωθυπουργού εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο οποίος ωστόσο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα γεγονότα.

Κ. Στεφανόπουλος: «Εξαιρετική επιλογή»
"Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε φτάσει σε αυτό το κατάντημα. Ποτέ άλλοτε δεν είχε υποψηφίους κυβερνήτες αυτά τα πρόσωπα" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανόπουλος.
Μιλώντας για τον Λουκά Παπαδήμο τον χαρακτήρισε εξαιρετική επιλογή, αλλά τόνισε την ανάγκη ο κ. Παπαδήμος να μην επιβάλλει νέους φόρους.
"Ο κ. Παπαδήμος δεν πρέπει να δεχθεί καινούργιος φόρους, γιατί δεν αντέχει ο ελληνικός λαός" κατέληξε ο κ. Στεφανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου