Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μα είναι δυνατόν να προτείνει ο Σαμαράς τον Παπαδήμο; Δεν κόβει τις φλέβες του καλύτερα;


Απ’ όλες τις πλευρές ακούγεται ότι ο Σαμαράς πήγε στον Παπούλια με την πρόταση για Παπαδήμο Πρωθυπουργό και έναν Αντιπρόεδρο απ’ τη ΝΔ… αν έχει χαζέψει σίγουρα πήγε με τέτοια πρόταση! Επειδή όμως δεν είναι χαζός να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα:

1. Δεν υπάρχει περίπτωση  ο Σαμαράς να προτείνει τον εκπρόσωπο των τραπεζιτών, του Σημίτη και της trilateral commision που ίδρυσε ο  D. Rockefeller to 1973 και στην οποία απ’ τηνΕλλάδα συμμετέχουν ο Κυριακόπουλος (πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ), ο Παπαδήμος και ο Αλέξης Παπαχελάς!!! Ήμαρτον! Ούτε να το σκεφτούμε δεν μπορούμε…
2. Είναι δυνατόν να προτείνει ο Σαμαράς Αντιπρόεδρο απ’ τη ΝΔ; Αν προτείνει αντιπρόεδρο, δεν πρέπει να προτείνει και υπουργούς; Είπαμε ότι υπαναχώρησε σε μερικά πράγματα αλλά αν υπαναχωρήσει και σ’ αυτό θα συμμετέχει πρακτικά και ουσιαστικά σε κυβέρνηση που θα περάσει και θα εφαρμόζει μέτρα σκληρότερα του μνημονίου! Είναι δυνατόν να συμπεριφερθεί τόσο χαζά;
Είναι θέμα λογικής και μόνο, και ελπίζω ότι θα επιβεβαιωθούμε σε λίγο, που θα αποδειχθεί και αυτή η συνάντηση θα είναι χωρίς αποτέλεσμα μιας και είναι ολοφάνερο ότι ο ΓΑΠ βάζει συνεχώς νέα θέματα προκειμένου να τινάξει τη συννενόηση στον αέρα και να τα φορτώσει όλα στον Σαμαρά.
Για όσους δεν κατάλαβαν: Το πλαίσιο 7 σημείων που έβαλε πριν στο υπουργικό συμβούλιοπροκειμένου να υπάρξει «συννενόηση» είναι το τελευταίο τέχνασμα του ΓΑΠ για να αναγκαστεί ο Σαμαράς να πει ΟΧΙ και αφού του τα φορτώσει όλα να συνεχίσει να κυβερνάει και σε λίγες εβδομάδες να μας βγάλει απ’ το ευρώ, όπως είναι και ο στόχος του.
ΠΗΓΗ: www.dexiextrem.blogspot.com     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου