Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Rafting στο Λούσιο και άλλες αποδράσεις από την ΟΝΝΕΔ Ραφήνας-Πικερμίου!


Η ΟΝΝΕΔ Ραφήνας-Πικερμίου, θέλοντας να προτείνει σε κάθε νέο μια εναλλακτική προσέγγιση στον τουρισμό και αθλητισμό, συμμετέχει σε ένα μαγευτικό τριήμερο (18-20 Μαρτίου) που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ Νοτιοανατολικής Αττικής στη Δημητσάνα για rafting στο Λούσιο ποταμό και πολλές άλλες "αποδράσεις".

Η διαμονή μας θα γίνει στον πολυτελή ξενώνα www.koustenisvillage.gr και το κόστος είναι 120 ευρώ/άτομο. Η μεταφορά στη Δημητσάνα θα πραγματοποιηθεί με ίδια μέσα ή με μεταφορικό (mini bus) που θα επινοικιάσουμε με ανάλογη προσαύξηση στην τιμή ανά άτομο (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών!).

Προκαταβολή 50 ευρώ/άτομο είναι απαραίτητη μέχρι και τις 10 Μαρτίου. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
* Έμπειροι οδηγοί ποταμού
* Τοπικές μεταφορές
* Ο απαραίτητος εξοπλισμός
* Διαμονή για δύο νύκτες σε παραδοσιακό ξενώνα με πρωινό
* Ένα γεύμα μετά την κατάβαση του ποταμού


Πρόσθετες λεπτομέρειες:

RAFTING
Προορισμός μας είναι το χωριό Μάραθα (Βλαχόρραφτη). Εκεί βρίσκεται η βάση της Τrekking Hellas Αρκαδίας. Από εκεί θα αναχωρήσουμε για τους μαγευτικούς ποταμούς Λούσιο και Αλφειό. Η δυσκολία είναι 2ου και 3ου βαθμού και δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία από τους συμμετέχοντες. Η κατάβαση διαρκεί περίπου 2 ώρες.

ΤREKKING & FLYING FOX
Υπάρχει η δυνατότητα για trekking και flying fox με 30 ευρώ επιπλέον, για τα οποία θα πρέπει να μας έχετε ειδοποιήσει πριν την αναχώρηση από Ραφήνα. Προορισμός μας είναι η Αρχαία Γόρτυνα. Από εκεί μεταφερόμαστε στην Νέα Μονή Φιλοσόφου και ξεκινάμε την πεζοπορία, μια όμορφη δραστηριότητα για όλους που διαρκεί περίπου 2,5 ώρες. Θα επισκεφτούμε τη Παλαιά Μονή Φιλοσόφου, το κρυφό Σχολειό και τη Μονή Προδρόμου και θα καταλήξουμε στην Αρχαία Γόρτυνα όπου γίνεται το flying fox, ένα εντυπωσιακό εναέριο πέρασμα πάνω από το ποτάμι.

Πληροφορίες-συμμετοχές στο e-mail:  jim_haf03@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου