Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

"Καζάνι που βράζει" το ΠΑΣΟΚ

Σε κατάσταση πανικού, υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είχαν ολονύχτιες συζητήσεις μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις με τις απαιτήσεις της τρόικα.

Του Μανώλη Κυπραίου

«Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον Ρουβίκωνα». Με αυτή τη φράση αντέδρασε κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην οικονομία, μετά τη γνωστοποίηση της τρόικα πως θα πουλήσει «φιλέτα» και οτιδήποτε άλλο πουλιέται από την περιουσία του ελληνικού δημοσίου τα επόμενα 3 χρόνια για να...εξασφαλιστεί το πλεονάζων ποσό των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές, πολλά πρωτοκλασάτα μέλη του κυβερνώντος κόμματος-μεταξύ αυτών και εν ενεργεία υπουργοί-είναι έτοιμοι να προβούν σε έντονη κριτική της κυβερνητικής πολιτικής, απειλώντας ακόμη και με αποχώρηση σε περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου δεχθεί τα αιτήματα της τρόικα, τα οποία οι ίδιοι χαρακτήρισαν «δεύτερη κατοχή της Ελλάδας».

Για το λόγο αυτό, όλη τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο, τα τηλέφωνα μεταξύ των εν λόγω στελεχών και υπουργών «άναψαν» κυριολεκτικά ώστε να εκτιμηθεί αφενός η κατάσταση και αφετέρου να υπάρξει συντονισμός των ενεργειών ενάντια στην κυβερνητική πολιτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου