Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Παράταση λειτουργίας Τοπικών Συμβουλίων Νέων

Σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Νέων, που έχουν αναδειχθεί κατά την εκλογική διαδικασία των 22, 23, 29 και 30 Μαρτίου 2008, και τα Προεδρεία αυτών συνεχίζουν ...να λειτουργούν και να ασκούν τις αρμοδιότητές τους, εντός των ορίων του δήμου ή της κοινότητας, όπου έχουν εκλεγεί, που σύμφωνα με το άρθρο 2, παρ. 1 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» αποτελεί δημοτική ενότητα του νέου Δήμου. Η παράταση της λειτουργίας τους παρατείνεται βάσει του άρθρου 5, απρ. 4 του Ν. 3443/ 2006 μέχρι την ανάδειξη νέων μελών στα Τοπικά Συμβούλια Νέων.

Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την παρούσα εγκύκλιο στους δήμους της χωρικής σας αρμοδιότητας, και λάβουν γνώση τα Προεδρεία των Τοπικών Συμβουλίων Νέων.

Η παρούσα είναι διαθέσιμη και στον ιστοτόπο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στη διαδρομή: www.ypes.gr/ Περιφερειακή Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση/ Τοπική αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού/ Τοπικά Συμβουλίων Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου