Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Νέα επεισόδια στην Κερατέα!



Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στον οικισμό της Κερατέας, όπου σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια μεταξύ κατοίκων της περιοχής και δυνάμεων της αστυνομίας. Μολότοφ, πετροπόλεμος και δακρυγόνα συνθέτουν το σκηνικό της έντασης, που...
 προκλήθηκε με αφορμή έρευνα των αρχών το μεσημέρι, παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτι κατοίκου της περιοχής και στο πλαίσιο της προανάκρισης για την εμπρηστική επίθεση σε καντίνα της αστυνομίας στην Κακιά Θάλασσα.
Στο αστυνομικό τμήμα προσήχθη συγγενής του ιδιοκτήτη του σπιτιού, που σύμφωνα με τους κατοίκους δεν έχει καμία σχέση, με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να συγκεντρωθεί για συμπαράσταση έξω από το αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποιοι από τους συγκεντρωθέντες επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρισκόταν εκεί για περιφρούρηση, με βόμβες μολότοφ και πέτρες.
Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων που δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα στον οικισμό, με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι κάτοικοι.
Ενταση εξακολουθεί να επικρατεί και αυτή την ώρα, ενώ οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης ότι έχουν τραυματιστεί πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος της Κερατέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου