Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

“Ανοιχτή” η πόρτα της ΝΔ κατά τον Πέτρο Δούκα


Η πόρτα της ΝΔ δεν είναι ποτέ κλειστή, δήλωσε στον Βήμα FM ο πρώην υπουργός Πέτρος Δούκας, προσθέτοντας ότι έχει επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ερωτηθείς πάντως αν θα επιστρέψει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, απάντησε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον ιδιωτικό τομέα και δεν το συζητεί προς το παρόν.
Αναφερόμενος στην παύση δίωξης για την υπόθεση του Βατοπεδίου, παρατηρεί τώρα ότι “ήταν μία υπόθεση με πολλά φάλτσα, αλλά δεν υπήρχαν ένοχοι. Το ΠΑΣΟΚ λύσαξε για να βρει κάτι. Έγιναν πραξικοπήματα στη Βουλή, για να βγει αυτό το πόρισμα”. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως νιώθει το μεγαλύτερο θύμα αυτής της ιστορίας και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι χρησιμοποίησε το Βατοπέδι για να καλύψει ‘μαύρο χρήμα’ στην υπόθεση της Siemens. 

http://www.zoomnews.gr/?p=71504

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου