Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γ.Χριστόπουλος: Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή μας έκρυβε το φως, εμείς έχουμε τεχνικό και επιχειρησιακό πρόγραμμα και προχωράμε!

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου για το ΚΕΛ, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα του ΚΕΛ δήλωσε: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ (για το ΚΕΛ). Κατά τη διάρκεια της αντιπολίτευσή μας και θέση πήραμε για το ΚΕΛ και με δελτία τύπου ενημερώσαμε τους πολίτες της Ραφήνας και διαμαρτυρίες κάναμε. 

Εμείς και σύμφωνα με τα όσα δήλωνε η τότε Δημοτική Αρχή, εσφαλμένα είχαμε την εντύπωση ότι όλα πάνε καλά. Χωρίς να έχουμε την ενημέρωση από τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Γνωρίζαμε την απόφαση που είχαμε πάρει (εννοεί για βιολογικό μέσω ΣΔΙΤ) αλλά κανένας δεν μας ενημέρωσε τι ήταν αυτό που τη σταμάτησε. Θα έπρεπε να μας ενημερώσει ο κ. Κεχαγιόγλου για το πρόβλημα, να μας πει ποιος φταίει και να πάμε να διαμαρτυρηθούμε. Είναι γνωστή η θέση μου και είναι σχεδόν κοινή απόφαση.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα λόγω «Καλλικράτη», έχουμε τεχνικό πρόγραμμα, επιχειρησιακό πρόγραμμα, σύζευξη Ραφήνας-Πικερμίου, έχουμε ένα σωρό δουλειές, αλλά η άμεση προτεριότητά μας είναι ο Βιολογικός. Εδώ και 6-7 χρόνια δεν είχε έρθει προς συζήτηση. 

Εμμένουμε στις θέσεις μας. Σύγχρονο, ασφαλή, βιολογικό, τριτοβάθμιο, κλειστού τύπου που θα προστατεύει το περιβάλλον και την υγεία κατοίκων και επισκεπτών. Η επιλογή είναι μονόδρομος, αυτόνομος βιολογικός με διαχείριση που ανήκει στο Δήμο. Προσπάθεια μας είναι να προλάβουμε μέχρι 31 Μαρτίου να καταθέσουμε τεχνικό δελτίο για να διεκδικήσουμε τη χρηματοδότηση. Αυτόνομος βιολογικός για Ραφήνα-Πικέρμι, μια νέα επικαιροποιημένη μελέτη που θα έχει μέσα Διασταύρωση, Καλλιτεχνούπολη και  Ντράφι… και για τις εκτός Σχεδίου περιοχές υπάρχουν οι λύσεις των compact και αυτά χρηματοδοτούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου