Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Επόμενο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου θα διεξαχθεί την Τρίτη 15/2/2011 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
  1. Λήψη απόφασης περί ορισμού επιτροπής προελέγχου αιτήματος προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  2. Λήψη απόφασης περί ορισμού οργάνου για σφράγιση και εκτέλεση προσωρινής και οριστικής αφαίρεσης άδειας λειτουργίας καταστήματος
  3. Λήψη απόφασης περί κοπής πεύκου στην οδό Αιγαίου Πελάγους & Ναυπάκτου στη ΔΙΩΝΗ - ΠΙΚΕΡΜΙ.
  4. Λήψη απόφασης περί συμπλήρωσης των αποφάσεων 14/2011 & 15/2011 που συζητήθηκαν σε προηγούμενη συνεδρίαση.
  5. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης του υπ' αριθμ. 09/11 απόφαση Δ.Σ.
  6. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών επιτροπής παραλαβής προμηθειών.
  7. Λήψη απόφασης περί καθορισμού της αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση κατά της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του έργου του υποσταθμού της Δ.Ε.Η. Α.Ε. στη Ραφήνα.
  8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 1/2011 απόφασης του Δ.Σ. της 1ης ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ για τον απολογισμό έτους 2010.
  9. Λήψη απόφασης περί άρσης κυκλοφορίας του ΚΗΙ 3125 επιβατικού αυτοκινήτου.
  10. Λήψη απόφασης περί κοπής λεύκας επί πεζοδρομίου στην οδό Βεργίνας 12, στη θέση ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ.
  11. Λήψη απόφασης περί πρόσβασης του Δήμου μας στην υπηρεσία INTERNET BANKING της τράπεζας ALPHA BANK.
  12. Λήψη απόφασης περί πρόσβασης του Δήμου μας στην υπηρεσία INTERNET BANKING της PROBANK τράπεζας.
  13. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης με την εταιρία ΠΕΙΡΑΙΩΣ LEASING ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ Α.Ε.
  14. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης όρων σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης με την εταιρεία Εμπορική Leasing Εταιρεία Χρηματοδοτικών μισθώσεων.
  15. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης της χρήσης του Παρεκκλησίου του Τιμίου Σταυρού, εντός του χώρου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ραφήνας, στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ραφήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου