Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο

Τα βουλγαρικά ΜΜΕ έδωσαν δημοσιότητα στο ψήφισμα με το οποίο η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνέστησε την περασμένη Πέμπτη την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο, ως χειρονομία καλής θέλησης στην κατεύθυνση επίλυσης του Κυπριακού.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα η κρατική ραδιοφωνία της Βουλγαρίας, η ανταποκρίτρια της οποίας στη Λευκωσία Μπρανισλάβα Μπόμπανατς μετέδωσε ότι "με το ψήφισμα τής Επιτροπής, που προορίζεται για την κατάρτιση της έκθεσης της Ευρωβουλής για την πρόοδο της Τουρκίας στην ενταξιακή πορεία της προς την ΕΕ, για άλλη μια φορά ματαιώθηκαν οι προσπάθειες για σύναψη συμφωνίας άμεσων εμπορικών ανταλλαγών μεταξύ της κατεχόμενης Βόρειας Κύπρου και της ΕΕ".

Σε άλλη ανταπόκριση από την κυπριακή πρωτεύουσα, η Μπρανισλάβα Μπόμπανατς, ενημέρωσε για τη «όξυνση» των σχέσεων της Άγκυρας με τους Τουρκοκυπρίους λόγω της δραστικής περικοπής της οικονομικής βοήθειας της Τουρκίας προς το ψευδοκράτος.
http://www.i-reportergr.com/2011/02/blog-post_1868.html#ixzz1DzGUbGam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου