Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

"Βόμβα" Στρος Καν: προαποφασισμένη η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντ.Στρος Καν,ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ πριν καν περάσουν δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας!Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο ο πρωθυπουργός απέρριπτε δημοσίως κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο...

Νέα επεισόδιο στο σήριαλ των σχέσεων της κυβέρνησης με την τρόικα βάζει δημοσίευμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή της Κυριακής", σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, αποκαλύπτει σε...ντοκιμαντέρ γαλλικού καναλιού πως ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, είχε ζητήσει την παρέμβαση του διεθνούς οικονομικού οργανισμού από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, δηλαδή πριν καν περάσουν δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας!

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο ο πρωθυπουργός απέρριπτε δημοσίως κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο... 
http://greece-salonika.blogspot.com/2011/02/blog-post_2894.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου