Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Έβερτ

Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Έβερτ
Έχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο πρώην πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ, μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής του Ιπποκρατείου. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κώμα.

Την είδηση ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας  εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά του.

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μόλις πληροφορήθηκε για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Έβερτ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μόλις πληροφορήθηκα, στη Φραγκφούρτη όπου βρίσκομαι, τη θλιβερή είδηση για το θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ, πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ενός Αγωνιστή της Παράταξης, του τόπου, της Δημοκρατίας. Γιατί αυτό υπήρξε ο Έβερτ, πάνω απ όλα: Αγωνιστής! Η Ελλάδα έγινε φτωχότερη σήμερα. Στην οικογένειά του τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας».

Τα συλλυπητήριά τους επίσης εξέφρασαν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου