Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οδοιπορικό υπο καταρρακτώδη βροχή για το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργο Χριστόπουλο

Στην κοπή της πίτας της ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ την περασμένη Πέμπτη ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, αναφέρθηκε στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τις ενέργειες του Δήμου.
 
Τελειώνοντας η εκδήλωση και χαιρετώντας κάποια κυρία ο Δήμαρχος της είπε "Πάω να δω τα παιδιά του Δήμου που είναι έξω και ελέγχουν κάποια σημεία". Αυτό και έπραξε...

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος, σε ένα οδοιπορικό που θύμισε τον παλιό καλό καιρό στο στρατό, ξεκίνησε απο την οδό Αρίωνος, όπου αξίζουν χίλια μπράβο στους Απόστολο Ασβεστάρη, Κοσμά Ιωάννου και Μήλα Θεόδωρο, οι οποίοι κάτω απο δύσκολες καιρικές συνθήκες είχαν αποκλείσει το δρόμο πριν απο τη γέφυρα, όπου τα νερά ήταν πολλά και ορμητικά και αν προσπαθούσε να περάσει κάποιος.... θα τον χάναμε!
 
Στη συνέχεια σε Πικέρμι, Ντράφι, Διώνη σε όλους τους δρόμους και επιστροφή στο Βάρδα όπου υπάρχει κι εκεί ένα γεφυράκι που τα νερά το είχαν σκεπάσει. Εκεί ο Δήμαρχος συνάντησε υπάλληλο και εθελοντές του Δήμου (κ. Τσαλιάγκος, Κουραπάς και Καραμαντουλας).
 
Δεν νομίζω ότι ο σκοπός του Δημάρχου ήταν να δώσει οδηγίες στους έμπειρους υπαλλήλους για το τι πρέπει να κάνουν, αλλα περισσότερο πέρασε για να τους δείξει ότι όχι μόνο δεν είναι αραχτός σπίτι του, αλλά είναι δίπλα τους, σκέφτεται και έχει ο ίδιος άποψη για το πόσο δύσκολα περνάνε. Την ίδια ώρα ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας κ. Καραγιάννης κινούμενος απο την αντίθετη κατεύθυνση έλεγχε τις απέναντι όχθες. Και σε αυτούς που ξενύχτησαν απο την απέναντι όχθη αξίζουν συγχαρητήρια!
 
http://rafinastage.blogspot.com/2011/02/blog-post_807.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου