Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Βράβευση επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ από το Δήμο Ραφήνας

Τους επιτυχόντες μαθητές του Λυκείου Ραφήνας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2010 βράβευσε ο δήμος Ραφήνας στις 24 Δεκεμβρίου 2010 σε μια λιτή τελετή που οργάνωσε στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Πανόραμα» στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο απερχόμενος Δήμαρχος Ραφήνας Ανδρέας Κεχαγιόγλου, «η εκδήλωση, ανάλογες της οποίας έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο, είναι μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών των μαθητών, καθώς επίσης και των καθηγητών τους και των γονέων τους και στοχεύει στο να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση η επιτυχία των παιδιών αυτών για τις επερχόμενες γενιές»

Ο νέος Δήμαρχος Ραφήνας Γεώργιος Χριστόπουλος, ο οποίος παρέστη και αυτός στη τελετή μετά το πέρας της βράβευσης δήλωσε «Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες, στις οικογένειές τους, το Διευθυντή του Λυκείου και τους καθηγητές των παιδιών. Εύχομαι και του χρόνου στους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου της Ραφήνας - Πικερμίου να έχουν τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Παντελής Ασπραδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ραφήνας Βασίλης Πιστικίδης, Δαμιανός Φαφούτης και Δήμητρα Τσεβά, οι δημ. σύμβουλοι Νίκος Τζιβελέκης, Κωνσταντίνος  Μυτιληναίος, Θωμαή Αρβανιτίδου, Πέτρος Βλαχάκης, Παύλος Μπατάλης, Κατερίνα Παπαδοπούλου και οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παν. Στέφος, Παν. Κουζάς, Παν Σπανόπουλος και η Παρασκευή Χρήστου-Κουλουκύθα.

Στη φετινή εκδήλωση βράβευσης και για πρώτη φορά, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Ραφήνας, βράβευσε τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Λώμη αφού συνεχάρη τα παιδιά τους προσέφερε και από μια επιταγή των 500 ευρώ, για τα πρώτα τους έξοδα.

http://www.rp-stage.gr/content/index.php?option=com_content&view=article&id=46:2011-02-05-11-22-35&catid=34:2011-02-06-15-08-08&Itemid=54

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου