Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Παραίτηση Παπακωνσταντίνου ζητά εκ νέου η ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις για ¨κρυφές" αποφάσεις της Βουλής!

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ζήτησε και πάλι σήμερα, την απομάκρυνση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του επέρριψε ευθύνες όσον αφορά τη συμφωνία με την τρόικα.
 
Παράλληλα χαρακτήρισε μια κακοστημένη φάρσα την υποτιθέμενη, όπως είπε, “οργή της κυβέρνησης” απέναντι στην τρόικα για τις ανακοινώσεις που αφορούν την εκποίηση δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δισ. ευρώ. Ο Γ. Μιχελάκης είπε χαρακτηριστικά: “Στις 23 Σεπτεμβρίου 2010, ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, σε ομιλία του στο Economic Club στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωνε ένα “φιλόδοξο πρόγραμμα σε ένα ευρύτατο φάσμα τομέων, όπως μεταφορές, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ΔΕΚΟ και τράπεζες, μέσω απευθείας πώλησης, υπογραφής σύμβασης παραχώρησης, ιδιωτικοποιήσεων”, κ.λ.π. Σήμερα, ο κ. Παπανδρέου και ο Υπουργός του των Οικονομικών συμφωνούν με την τρόικα για εκποιήσεις 50 δισ. ευρώ”.

Σε ότι αφορά τον κ. Παπακωνσταντίνου, στις δηλώσεις του ο κ. Μιχελάκης τον κατηγορεί για αυταρχικό και ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα ζητήματα της Εθνικής Οικονομίας και κάνει λόγο για non paper που μοιράστηκε είτε πριν τη συνέντευξη Τύπου της τρόικας, είτε μετά, με το οποίο "ομολογεί μια απόφαση που λήφθηκε κρυφά από τη Βουλή και το λαό"!!!

“Τώρα πια, δεν του απομένει παρά μόνο να υποβάλει άμεσα την παραίτησή του”, συμπληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου